Toggle Nav

Resepti-Parsaa ja parmankinkkua

Varastossa
GTIN
Resepti-Parsaa ja parmankinkkua
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
CITTERIO PROSCIUTTO DI PARMA 70G
4,49 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
7,39 €
MEIRA PINJANSIEMEN 80G
7,19 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
1,65 €
OATLY IMAT RUOKAAN FRAICHE 2DL
2,49 €
SITRUUNA 0,15-0,25KG
0,65 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA VALKOPIPPURI KOKONAINEN 34G PUSSI
1,79 €

Parsaa ja parmankinkkua pinjansiemenien kera. Eihän tämä yhdistelmä voi olla kuin herkkua!

8 annosta

Valmistusaineet

  • 600 g parsaa
  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 16 viipaletta parmankinkkua

Sitruunakastike

  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîche
  • 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

  1. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuutin ajan. Valuta vesi pois.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Kääri kinkkuviipaleet pienten parsakimppujen ympärille.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada parsan päälle.
  4. Ripottele päälle pinjansiemeniä.

Resepti: Arla