Toggle Nav

Resepti - Parsaa sitruunavoilla

Varastossa
GTIN
Resepti - Parsaa sitruunavoilla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
5,99 €
ARLA MEIJERIVOI NORMAALISUOLAINEN 500G VÄHÄLAKTOOSINEN
5,29 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
1,99 €
SITRUUNA 500G
1,49 €

Parsaa sitruunavoilla ja juustolla on ylellinen ja helppo keväinen lisuke. Sitruunavoi korostaa parsan herkkää makua ja juustoraaste viimeistelee kokonaisuuden.

Valmistusaineet

  • 400 g Tuoretta vihreää parsaa
  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 1 Sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Valmistusohjeet

  1. Ota voi jääkaapista pehmenemään.
  2. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Varo raastamasta valkoista osaa.
  3. Sekoita pehmennyt voi ja sitruunankuoriraaste yhteen. Muotoile voipaperin avulla tangoksi ja anna kovettua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  4. Leikkaa parsoista kannat pois.
  5. Kypsennä parsat suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Ota pois ja valuta.
  6. Aseta parsat lautaselle.
  7. Leikkaa sitruunavoista paloja ja asettele sulamaan parsojen päälle.
  8. Ripottele päälle juustoraastetta.

Resept: Arla