Toggle Nav

Resepti-Parsakaalikeitto Halloumi-juustolla

Varastossa
GTIN
Resepti-Parsakaalikeitto Halloumi-juustolla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
FONTANA LUOMU HALLOUMI 200G
4,39 €
URTEKRAM LUOMU KURPITSANSIEMEN 250G
3,09 €
ADUKI KURPITSANSIEMEN LUOMU 400G
5,05 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
TOUCH OF TASTE ASIAN RED AND HOT FONDI 180ML
3,49 €
TOUCH OF TASTE LUOMU KASVISFONDI 180ML
4,59 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €

Parsakaalista valmistuu ihanan maukas ja kauniin vihreä sosekeitto, Samettisen pehmeä keitto saa lisämakua kookosmaidosta ja valkosipulista. Keiton kruunaa paistettu halloumi ja kurpitsansiemet. Tarjoa lämmin keitto yhdessä tuoreen leivän kanssa.

4 annosta

AINESOSAT

  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 keltainen sipuli
  • 2 parsakaalia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 l kookosmaitoa
  • 1-2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  • 100 g halloumi-juustoa
  • 4 rkl kurpitsansiemeniä
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Hienonna valkosipuli ja sipuli, pilko parsakaalit pienemmiksi paloiksi (varsi mukaan).
  2. Kuumenna kattilassa 2 rkl rypsiöljyä, ruskista valkosipulia, sipulia ja parsakaalia muutama minuutti.
  3. Lisää kookosmaito ja fondi, anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 min, kunnes parsakaali on pehmeää.
  4. Soseuta keitto tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Kuutioi halloumi-juusto ja paista kuutiot öljyssä kullanruskeaksi kurpitsansiementen kanssa.
  6. Tarjoile keitto syvistä kulhoista halloumin ja kurpitsansiementen kanssa!

Resepti: Touch of taste