Toggle Nav

Resepti-Pasta Alfredo

Varastossa
GTIN
Resepti-Pasta Alfredo
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,55 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €

Herkullinen kanapasta on helppo ja nopea ruoka valmistaa. Klassikko Pasta Alfredo syntyy Kariniemen Kananpojan Fileesuikaleista, mausteista, kermasta ja tietysti kaiken kruunaavasta parmesanjuustosta.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
  • 400 g pastaa (esim. tagliatelle)
  • 3 rkl voita
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina tai läpikuultavan ohuina viipaleina
  • 3 dl kermaa
  • 50 g parmesaania raastettuna
  • 2 rkl sitruunanmehua

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. 
  2. Sulata voi kuumalla pannulla ja ruskista fileesuikaleet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
  3. Lisää pannulle valkosipulit ja pyörittele hetki. Lisää pannulle kerma, juustoraaste ja sitruunanmehu. Sekoittele kunnes juusto on sulanut. 
  4. Yhdistä valutettu pasta ja kastike ja nauti viipyilemättä.

Resepti: Kariniemen