Toggle Nav

Resepti-Pasta Peperonata

Varastossa
GTIN
Resepti-Pasta Peperonata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
VALIO MUSTALEIMA 245G
Tarjoushinta 5,99 € Normaali hinta 6,99 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,79 € Normaali hinta 3,59 €
DEL DUCA 0,25L BALSAMIVIINIETIKKA MODENA
3,99 €
LUOMU PUNASIPULI 500G ULKOMAINEN
2,69 €
URTEKRAM LUOMU PASEERATTU TOMAATTI 680G
Tarjoushinta 2,59 € Normaali hinta 2,79 €
VALIO RUOKAKERMA 15% 2DL HYLA UHT
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,15 €
NÄMPNÄS BASILIKARASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,79 €

Valmistusaineet

  • 2 (200 g) punasipulia
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 (400 g) eriväristä paprikaa (punainen ja keltainen)
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa

Tarjoiluun

  • 300 g pastaa, esim. rigatoni tai penne
  • Valio Mustaleima™ raastetta
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 1 - 2 dl keitinvettä.
  2. Hienonna punasipulit. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää sipuli, hienonnetut valkosipulin kynnet sekä pieniksi suikaleiksi leikatut paprikat. Kuullota miedolla lämmöllä hetki.
  3. Lisää viinietikka, anna kiehahtaa. Lisää paseerattu tomaatti, sokeri ja suola. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 min. Lisää ruokakerma. Kiehauta.
  4. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää tarvittaessa hiukan keitinvettä. Tarkista suola. Tarjoa heti juustoraasteen ja basilikan kanssa.

Resepti: Valio