Resepti- Pekoni-piknikleipä
Varastossa
GTIN
Resepti- Pekoni-piknikleipä
Tämä hiukan tuhdimpi ja rouheampi piknikleipä sopii sellaisenaan yksinkertaisuutta rakastavan ulkoilma-ateriaksi. Hätätapauksessa leivän riittää jaettavaksi myös ystäville, jotka eivät ole varautuneet hiipivään nälkään piknikillä tai eväsretkellä. Leipä sopii hyvin lämmitettäväksi nuotiolla tai grillissä.
Valmistusaineet
- 150 g pekonia
- 4 kananmunaa
- 1 tomaattia
- 1 ranskanleipä
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä savupekoni
- 4 - 6 Valio Pippuri Pekka kermajuusto viipaletta
Valmistusohje
- Paista pekonit kuumalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu paperiin ja pekonit säiluvät rapeina.
- Paista kananmunat pekonin rasvassa. Viipaloi tomaatti.
- Halkaise ranskanleipä. Levitä leikkuupintoihin Koskenlaskija.
- Täytä kananmunilla, tomaattiviipaleilla, pekonilla sekä juustoviipaleilla.
- Kääri folioon ja ota mukaan piknikille.
VINKKI
Voit halutessasi lämmittää leivän folioon käärittynä grillissä.