Resepti-Pekonigrissinit grillissä
Varastossa
GTIN
Resepti-Pekonigrissinit grillissä
Grillipekoni vartaassa on jo sellaisenaan grillattuna mahtava herkku, mutta kannattaa kokeilla lisätä vartaisiin leipätaikinaa, jolloin lopputuloksena on vieläkin mahtavampi herkku!
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- 1 pkt HK Viljaporsaan Grillipekonivarras 300 g
Leipätaikina:
- 1 dl vettä
- 0.5 tl kuivahiivaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl rypsiöljyä
VALMISTUSOHJE
- Sekoita hiiva tropiikinlämpöiseen veteen (42 °C) ja anna hiivan vaikuttaa noin 10 minuuttia.
- Vaivaa joukkoon vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa joukkoon myös öljy.
- Anna taikinan levätä puolisen tuntia ja grillaa sillä aikaa pekonivartaat kauniin ruskeiksi.
- Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja leikkaa veitsellä levystä parin sentin levyisiä pitkiä suikaleita.
- Kääri taikinasuikaleet grillattujen pekonivartaiden ympärille ja grillaa vielä taikina kypsäksi, noin 10 minuuttia