Toggle Nav

Resepti-Pekonigrissinit grillissä

Varastossa
GTIN
Resepti-Pekonigrissinit grillissä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
5,19 €
SUNNUNTAI 10X11G KUIVAHIIVA
2,69 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
6,29 €

Grillipekoni vartaassa on jo sellaisenaan grillattuna mahtava herkku, mutta kannattaa kokeilla lisätä vartaisiin leipätaikinaa, jolloin lopputuloksena on vieläkin mahtavampi herkku!

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt HK Viljaporsaan Grillipekonivarras 300 g

Leipätaikina:

  • 1 dl vettä
  • 0.5 tl kuivahiivaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl rypsiöljyä

VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita hiiva tropiikinlämpöiseen veteen (42 °C) ja anna hiivan vaikuttaa noin 10 minuuttia.
  2. Vaivaa joukkoon vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa joukkoon myös öljy.
  3. Anna taikinan levätä puolisen tuntia ja grillaa sillä aikaa pekonivartaat kauniin ruskeiksi.
  4. Kaulitse taikina ohueksi levyksi ja leikkaa veitsellä levystä parin sentin levyisiä pitkiä suikaleita.
  5. Kääri taikinasuikaleet grillattujen pekonivartaiden ympärille ja grillaa vielä taikina kypsäksi, noin 10 minuuttia

Resepti: HK