Toggle Nav

Resepti-Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi

Varastossa
GTIN
Resepti-Pekoniset lihavartaat ja grilliketsuppi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU TOMAATTI PUSSI NOIN 0,9-1,1KG SUOMI
7,80 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
2,96 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
RAJAMÄEN VALKOVIINIETIKKA 0,4L
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
RAJAMÄEN OMENAVIINIETIKKA 0,4 L
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
4,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €
SALOTTISIPULI 250G
1,69 €

Pekoniset lihavartaat valmistuvat näppärästi käyttämällä valmista HK Burgerijauheliha pekonilla jauhelihaa. Takuuvarma hitti kesän grillibileisiin. Lihavartaat maistuvat taatusti kaikenikäisille ja erilaisilla kastikkeilla saat luotua helposti lisätwistiä annoksiin.

8 annosta

Valmistusaineet

  • 600 g HK Burgerijauheliha pekonilla

Grilliketsuppi:

  • 1 kg tomaatteja halkaistuna
  • 200 g salottisipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl suolaa
  • 3 rkl sokeria
  • 0,5 dl valkoviinietikkaa, omenaviinietikkaa tai vaaleaa balsamicoa
  • 0,5 dl rypsiöljy

Valmistusohje

  1. Muotoile HK Burgerijauhelihasta 8kpl varraspatukoita. Työnnä metalliset tai vedessä liotetut puiset varrastikut lihapatukoiden sisään ja grillaa vartaat kohtuullisella lämmöllä kypsiksi välillä käännellen, n. 10 minuutin ajan.
  2. Laita kaikki ketsupin ainekset foliovuokaan ja vuoka grilliin. Anna paahtua, kunnes ainekset ovat saaneet väriä ja sipuli on pehmennyt (noin 15 -20min).
  3. Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. 
  4. Valuta tehosekoittimeen rypsiöljy ohuena nauhana koneen pyöriessä.
  5. Tarjoa lisäksi vaikkapa kesäistä coleslawta.

Resepti: HK