Toggle Nav

Resepti-Perinteiset letut

Varastossa
GTIN
Resepti-Perinteiset letut
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KASLINK AITO KAURAJUOMA BARISTA 1L
Tarjoushinta 1,79 € Normaali hinta 2,39 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
4,39 €
DRONNINGHOLM 440G MANSIKKAHILLO
3,19 €
FIORDIFRUTTA LUOMU MANSIKKA JA METSÄMANSIKKAHILLO 250G
4,99 €

Lettutaikina ei maitoa kaipaa! Maidottomat letut syntyvät Aito Kaurajuoma Baristalla.

6-8 isoa lettua

Valmistuaineet

  • 5 dl Aito Kaurajuoma Baristaa
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • Öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset vispilällä tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  2. Paista lettuja öljyssä lämpimällä pannulla (keskilämmöllä) pari minuuttia per puoli.
  3. Tarjoile letut kuohkeaksi vaahdotetun Aito Kauravispin ja mansikkahillon kera.

Resepti: Fazer Aito