Toggle Nav

Resepti-Perinteiset letut

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Perinteiset letut
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Lettutaikina ei maitoa kaipaa! Maidottomat letut syntyvät Aito Kaurajuoma Baristalla.

6-8 isoa lettua

Valmistuaineet

  • 5 dl Aito Kaurajuoma Baristaa
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • Öljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Sekoita lettutaikinan ainekset vispilällä tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  2. Paista lettuja öljyssä lämpimällä pannulla (keskilämmöllä) pari minuuttia per puoli.
  3. Tarjoile letut kuohkeaksi vaahdotetun Aito Kauravispin ja mansikkahillon kera.

Resepti: Fazer Aito