Toggle Nav

Resepti-Perinteiset pinaattiletut

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Perinteiset pinaattiletut
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Perinteiset pinaattiletut ovat monen perheen rakkaimpia arkiruokia. Valmista pinaattiletut helposti joko pakastepinaatista tai tuoreista pinaatinlehdistä. Tarjoa pinaattiletut perinteiseen tapaan puolukkahillon kanssa tai vaikkapa savulohitahnan tai parmesan-juustolastujen kera!

5 - 6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
  • (½ tl muskottipähkinää)
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 ps pakastepinaattia sulatettuna (150 g)
  • tai tuoretta ohutlehtistä pinaattia 200-300 g

Paistamiseen:

  • 30 g voita tai margariinia

VALMISTUSOHJE

  1. Mittaa jauhot, suola ja mausteet kulhoon. Lisää maito ja sekoita hyvin. Turvota 15 minuuttia. Lisää kananmunat ja pakastepinaatti.
  2. Jos käytät tuoreita pinaatinlehtiä tee näin: höyrytä huuhdotut ja lingotut pinaatinlehdet paistokasarissa jossa on puoli desiä vettä.
  3. Valuta ja jäähdytä. Silppua vähän ja lisää taikinaan.Paista taikina letuiksi ohukaispannussa.
  4. Tarjoa puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa. Tuorejuustotahnat maistuvat myös pinaattilettujen kanssa, kokeile vaikkapa tillillä maustettua lämminsavulohitahnaa.

Resepti: Myllyn Paras