Toggle Nav

Resepti-Perinteiset pinaattiletut

Varastossa
GTIN
Resepti-Perinteiset pinaattiletut
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PAKASTE APETIT KOTIMAISTA PINAATTIA 150G HIENONNETTUINA PALOINA
1,29 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,69 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,45 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,29 €
ARLA LUOMU VANHANAJAN TÄYSMAITO 1L
1,89 €
ARLA TÄYSMAITO SUOMI 1L
1,35 €
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
5,99 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
4,29 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,19 €
MEIRA VALKOPIPPURI KOKONAINEN 34G PUSSI
2,19 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,25 €

Perinteiset pinaattiletut ovat monen perheen rakkaimpia arkiruokia. Valmista pinaattiletut helposti joko pakastepinaatista tai tuoreista pinaatinlehdistä. Tarjoa pinaattiletut perinteiseen tapaan puolukkahillon kanssa tai vaikkapa savulohitahnan tai parmesan-juustolastujen kera!

5 - 6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
  • 1½ tl suolaa
  • ½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
  • (½ tl muskottipähkinää)
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 ps pakastepinaattia sulatettuna (150 g)
  • tai tuoretta ohutlehtistä pinaattia 200-300 g

Paistamiseen:

  • 30 g voita tai margariinia

VALMISTUSOHJE

  1. Mittaa jauhot, suola ja mausteet kulhoon. Lisää maito ja sekoita hyvin. Turvota 15 minuuttia. Lisää kananmunat ja pakastepinaatti.
  2. Jos käytät tuoreita pinaatinlehtiä tee näin: höyrytä huuhdotut ja lingotut pinaatinlehdet paistokasarissa jossa on puoli desiä vettä.
  3. Valuta ja jäähdytä. Silppua vähän ja lisää taikinaan.Paista taikina letuiksi ohukaispannussa.
  4. Tarjoa puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa. Tuorejuustotahnat maistuvat myös pinaattilettujen kanssa, kokeile vaikkapa tillillä maustettua lämminsavulohitahnaa.

Resepti: Myllyn Paras