Resepti-Perinteinen lohikeitto
Varastossa
GTIN
Resepti-Perinteinen lohikeitto
Perinteisen lohikeiton reseptissä suositellaan käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
4 annosta
Valmistusaineet
- 1 rkl voita
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 salottisipulia, hienonnettuna
- 4 pientä perunaa, kuorittuna ja pilkottuna
- 2 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
- 5 kokonaista maustepippuria
- 5 kokonaista mustapippuria
- 4 dl vettä
- 1.5 rkl Touch of Taste Kalafondia
- 1 laakerinlehti
- 400 g lohifileetä, kuutioituna
- 4 dl kermaa
- sitruunamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kuumenna kattilassa voi ja rypsiöljy. Kuullota sipulia, perunoita, porkkanoita ja mausteita 5 minuuttia miedolla lämmöllä, ilman että ne saavat väriä.
- Lisää joukkoon vesi ja fondi. Anna kiehua noin 15 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää kerma ja anna kiehahtaa.
- Lisää lohikuutiot ja anna kypsyä noin 1 min.
- Mausta fondilla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.