Toggle Nav

Resepti-Perinteinen lohikeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Perinteinen lohikeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
33,90 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
11,90 €
TOUCH OF TASTE KALAFONDI 180ML
3,49 €
SALOTTISIPULI 250G
1,15 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
LUOMU PORKKANA PUSSI 500G SUOMI
1,99 €
PORKKANA PUSSI 1KG SUOMI
1,15 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,89 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
BIONA LUOMU SITRUUNAMEHU 200ML
3,69 €

Perinteisen lohikeiton reseptissä suositellaan käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. 

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 rkl voita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 salottisipulia, hienonnettuna
  • 4 pientä perunaa, kuorittuna ja pilkottuna
  • 2 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
  • 5 kokonaista maustepippuria
  • 5 kokonaista mustapippuria
  • 4 dl vettä
  • 1.5 rkl Touch of Taste Kalafondia
  • 1 laakerinlehti
  • 400 g lohifileetä, kuutioituna
  • 4 dl kermaa
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kuumenna kattilassa voi ja rypsiöljy. Kuullota sipulia, perunoita, porkkanoita ja mausteita 5 minuuttia miedolla lämmöllä, ilman että ne saavat väriä.
  2. Lisää joukkoon vesi ja fondi. Anna kiehua noin 15 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää kerma ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää lohikuutiot ja anna kypsyä noin 1 min.
  4. Mausta fondilla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Resepti: Touch of taste