Toggle Nav

Resepti-Persimonpiirakka

Varastossa
GTIN
Resepti-Persimonpiirakka
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO MAUSTETTU RAHKA 200G VANILJA LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,25 €
VALIO MAUSTETTU RAHKA SITRUUNA 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,25 €
KUORTTISEN LUOMUKANALAN LUOMU KANANMUNA XL 6KPL
2,99 €
KUORTTISEN LUOMUKANALAN LUOMU KANANMUNA 10KPL
4,95 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 6 KPL 348G
1,59 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,69 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,89 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,69 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MEIRA KANELI JAUHETTU 38G TÖLKKI
2,29 €
MILL & MORTAR MAUSTE KARDEMUMMA JAUHETTU LUOMU 30G
10,20 €
MEIRA KARDEMUMMA JAUHETTU 8G PUSSI
0,95 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
MEIRA RUOKASOODA 125G
0,79 €

Makea persimon hurmaa upealla värillään! Tämä hedelmä sopii oivallisesti niin ruokaisten salaattien väripilkuksi kuin myös makean piirakan täytteeksi.

VALMISTUSAINEET

  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl ruokasoodaa
  • 2-3 persimonhedelmää

Täyte:

  • 2 dl maustettua rahkaa esim. luumu-kaneli
  • 1 dl kermaa
  • 1 kananmuna
  • ¼- ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl kardemummaa

VALMISTUSOHJE

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita jauhot ja sooda keskenään.
  2. Lisää kananmuna voi-sokerivaahtoon hyvin vatkaten ja lopuksi jauhot, joissa mukana sooda.
  3. Painele taikina jauhotetuin sormin piirakkavuoanpohjalle ja viipaloi persimon pohjan päälle.
  4. Sekoita täyteainekset ja kaada se piirakkapohjan päälle.
  5. Paista uunissa noin 35 minuuttia 200 asteessa tai kunnes piirakka on kypsä.

Resepti: Satotukku