Toggle Nav

Resepti-Perunasosekeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Perunasosekeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TOUCH OF TASTE LUOMU KASVISFONDI 180ML
4,59 €
PERUNA 2KG PUNAINEN PUSSI SUOMI JAUHOINEN
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,55 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,55 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €
NÄMPNÄS PERSILJA RUUKKU SUOMI
1,55 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,79 €
NÄMPNÄS PERSILJA RASIA 20G
2,39 €
NÄMPNÄS RUCOLARASIA 20G
2,79 €
NÄMPNÄS BASILIKA RASIA 20G
2,79 €
NÄMPNÄS ROSMARIINI RASIA 20G
5,19 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,29 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,45 €
VALIO CREME FRAICHE 150G LAKTOOSITON
1,69 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,09 €
TABASCO PUNAPIPPURIKASTIKE 57ML
3,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 500 g jauhoisia perunoita, kuorittuna ja kuutioituna
  • 1 kpl keltasipulia, pilkottuna
  • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  • 1 l vettä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • tulista chilikastiketta, esim. Tabascoa

Tarjoiluun

  • cremè fraîchea
  • tuoreita yrttejä, maun mukaan

Valmistusohje

  1. Kuullota perunat, sipuli ja valkosipuli voissa mutta älä anna niiden ruskistua.
  2. Lisää fondi ja vesi, keitä miedolla lämmöllä 20 min. ajan.
  3. Soseuta keitto ja laimenna kermalla ja maidolla. Anna hautua vielä pari minuuttia.
  4. Mausta suolalla, pippurilla, chilikastikkeella ja tarvittaessa lisää fondia.
  5. Annostele tarjolle, viimeistele annokset tuoreilla yrteillä ja nokareella cremè fraîchea.

Resepti: Touch of taste