Toggle Nav

Resepti- Pesto-kanakiusaus

Varastossa
GTIN
Resepti- Pesto-kanakiusaus
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO PIZZAJUUSTORAASTE 400G LAKTOOSITON
7,69 €
KARINIEMEN KANANPOJAN SISÄFILEEPIHVI HUNAJAMARINOITU 500G
7,19 €
VALIO RUOKAKERMA 10% 3,3DL LAKTOOSITON
2,59 €

Valmistusaineet

  • 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 300 gr marinoitua broilerifileetä
  • 1 dl pestoa, esim. alla Genovese
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 1 prk (3,3 dl) Valio ruokakermaa
  • 1/2 - 1 pussia (à 150 g)
  • Valio pizzajuusto raastetta tai Mozzarella raastetta

Valmistusohje

  1. Kaada 1 pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan.
  2. Ruskista pieniksi suikaleiksi leikatut broilerifileet pannulla. Lisää niiden joukkoon valmis pestokastike, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna välillä sekoitellen.
  3. Kaada broileriseos perunoiden päälle uunivuokaan. Lisää myös puolet juustoraasteesta. Nostele seosta hiukan, jotta ainekset sekoittuvat.
  4. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta ja loput juustoraasteesta vuokaan. Nostele varovasti seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
  5. Paista 200 asteessa 1 t - 1 t 15 min (tarkista ruoan kypsyys).

Resepti: Valio