Toggle Nav

Resepti-Pinaatti-sitruunauunilohi

Varastossa
GTIN
Resepti-Pinaatti-sitruunauunilohi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
27,54 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
14,91 €
LUOMU BABYPINAATTI 100G
2,15 €
PAKASTE APETIT KOTIMAISTA PINAATTIA 150G HIENONNETTUINA PALOINA
1,29 €
VALIO RUOKAKERMA SITRUUNA & PIPPURI 2.5DL UHT LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO EILA SALAATTIJUUSTOKUUTIO 180G LAKTOOSITON
3,19 €
VALIO EILA SALAATTIJUUSTOKUUTIO 9% 180G LAKTOOSITON
3,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Uunilohi on suomalaisten suosikkiruoka vuodesta toiseen . Tällä ohjeella valmistat helposti herkullisen uunilohen, jossa kala ja muhennetut pinaatit syntyvät näppärästi samassa vuoassa.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 (n. 700 g) kirjolohifilee
  • ¼ tl suolaa
  • 100 g babypinaattia
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa sitruuna & pippuri
  • ½ prk (à 180 g) Valio Eila® salaattijuustoa

Valmistusohje

  1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla.
  2. Huuhtele ja kuivaa pinaatit tarvittaessa, nostele kalan päälle. Kaada ruokakerma vuokaan. Murenna pinnalle salaattijuustoa. Peitä vuoka väljästi foliolla.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Paistoaika riippuu kirjolohifileen paksuudesta.

Resepti: Valio