Toggle Nav

Resepti-Piparkakku trifle

Varastossa
GTIN
Resepti-Piparkakku trifle
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PÄÄRYNÄ 0,9-1,1KG
2,08 €
NÄMPNÄS ROSMARIINI RASIA 20G
5,19 €
CASTELLO CRUMBLY BLUE SINIHOMEJUUSTO 140G
2,49 €
SEMPER PIPARKAKKU 150G GLUTEENITON LAKTOOSITON
2,99 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
URTEKRAM LUOMU VANILJASOKERI 34G
3,69 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
MEIRA VANILJASOKERI 40G PUSSI
1,09 €
MEIRA TÄHTIANIS KOKONAINEN 10G PUSSI
6,79 €
MILL & MORTAR LUOMU TÄHTIANIS KOKONAINEN 30G
8,00 €
MEIRA KANELITANKO 15G PUSSI
1,35 €

Piparkakku trifle on täydellinen yhdistelmä päärynöitä, piparkakkurahkaa, keksejä ja Castello sinihomejuustoa. Tämä trifle yhdistää joulun maut herkullisella tavalla.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

Päärynähilloke

  • 2 isoa päärynää
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • 2 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 1 rosmariinin oksa
  • ½ dl vettä
  • 8- 10 Bastogne-keksiä tai pipareita
  • 2 prk Arla Ihana piparkakkurahkaa
  • pieni pala (n. 40 g ) Castello Crumbly Blue sinihomejuusto

Koristeluun

  • 1 rosmariinin oksa

VALMISTUSOHJE

  1. Valmista ensin päärynähilloke. Leikkaa kuoritut päärynät noin 2 cm kuutioiksi.
  2. Laita päärynäkuutiot kattilaan sokerin ja mausteiden kanssa.
  3. Lisää ½ dl vettä ja keitä seosta noin 15–20 minuuttia, kunnes sokeriliemi muuttuu siirappimaiseksi ja päärynät ovat pehmenneet. Anna jäähtyä.
  4. Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi.
  5. Kasaa triflet kokoamalla keksimurskaa, piparkakkurahkaa ja päärynähilloketta kerroksittain annosmaljoihin.
  6. Murusta sinihomejuustoa annosten pinnalle ja viimeistele rosmariinilla.

Resepti: Arla