Toggle Nav

Resepti-Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

Varastossa
GTIN
Resepti-Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,19 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,59 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
PARSAKAALI 1KPL 400G
1,49 €
PERUNA 1KG PUSSI SUOMI YLEISPERUNA
1,29 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
Tarjoushinta 0,69 € Normaali hinta 1,25 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • porsaankyljyksiä
  • ripaus suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 150–200 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 4 tl voita
  • 500 g pieniä perunoita
  • 2 paprikaa (paksuina paloina)
  • parsakaali
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä.
  2. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita.
  3. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan.
  4. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.
  5. Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.

Resepti: Kikkoman