Toggle Nav

Resepti-Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset

Varastossa
GTIN
Resepti-Ponzu-kastikkeessa marinoidut porsaankyljykset-1
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN PORSAAN KYLJYS 4KPL N500-700G
9,59 €
KIKKOMAN PONZU SITRUS-SOIJAKASTIKE 250ML
4,99 €
PERUNA 1KG KELTAINEN PESTY SUOMI
1,39 €
LUOMU PAPRIKA PUNAINEN 1KPL 150G
2,55 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
PAPRIKA KELTAINEN 0,15-0,25KG
1,05 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • porsaankyljyksiä
  • ripaus suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 150–200 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 4 tl voita
  • 500 g pieniä perunoita
  • 2 paprikaa (paksuina paloina)
  • parsakaali
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes kyljykset saavat ruskean pinnan, mutteivät ole vielä kypsiä.
  2. Nosta kyljykset uunivuokaan, kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja laita jokaisen kyljyksen päälle 1 tl voita.
  3. Nosta perunat ja paprikapalat vuokaan.
  4. Peitä vuoka alumiinifoliolla tai kannella ja paista uunissa 120 asteessa noin 2 tuntia, kunnes liha on kypsää ja pehmeää.
  5. Asettele kyljykset ja vuoassa olevat kasvikset sekä höyrytetty parsakaali lautasille, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.

Resepti: Kikkoman