Resepti-Porkkanasosekeitto ja inkivääriraejuustoa
Varastossa
GTIN
Resepti-Porkkanasosekeitto ja inkivääriraejuustoa
Porkkanasosekeitto valmistuu helposti ja nopeasti. Keitto saa pirteän ja raikkaan lisän inkivääriraejuustosta.
4 annosta
Valmistusaineet
- n. 500 g porkkanoita kesällä 1-2 nippua
- 2 (uutta) sipulia
- 2 rkl Arla Meijerivoita sulatettuna
- Normaalisuolainen meijerivoi
- 6 dl vettä
- 2 kanaliemikuutiota
- 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
- Ruokakerma 22 % laktoositon
- ½ rkl inkivääriä raastettuna
- ¼ tl suolaa
Tarjoiluun
- 200 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
Valmistusohje
- Raaputa tai kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhdo ja paloittele sipulit. Kuumenna voi kattilassa ja lisää porkkanat ja sipulit. Paista sekoitellen pari minuuttia. Lisää vesi ja murennetut liemikuutiot.
- Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Soseuta keitto, lisää kerma ja kiehauta.
- Mausta raejuusto raastetulla inkiväärillä sekä suolalla ja tarjoa keiton kanssa.