Toggle Nav

Resepti-Premium burger

Varastossa
GTIN
Resepti-Premium burger
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN LUOMU NAUDAN SISÄFILEEPIHVI 150G
16,99 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
5,38 €
JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
1,39 €
LUOMU JÄÄSALAATTI RUUKKU SUOMI
3,39 €
HK AMERIKANPEKONI 170G GLUTEENITON
2,89 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Kesän paras hampurilainen syntyy naudanfileestä, joka nuijitaan hellävaroen nopeasti kypsyväksi pihviksi. Samalla grillin kuumuudessa paahtuvat pekonit ja sämpylät lämpiävät. Hampurilaisen voi valmistaa myös kotoisasti pannulla!

Valmistusaineet

  • 4 isoa hampurilaissämpylää

Täytteet

  • n. 300 g naudan sisäfileetä

Kokeile myös

  • 1 kpl (250 g) pihvitomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 jalapenoa , säilyke
  • 8 kpl salaatinlehtiä
  • 4 - 8 viipaletta amerikanpekonia
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • ½ - 1 prk (à 200 g) Valio dippi & kastike jogurttia valkosipuli
  • 4 rkl sinappista kurkkusalaattia eli sinappirelishiä

Valmistusohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen ruokailua. Leikkaa lihasta poikkisyin 4 viipaletta. Nuiji ne hellävaroen lihanuijalla ohuiksi pihveiksi ja muotoile ne hampurilaiseen sopiviksi.
  2. Leikkaa tomaatti, sipuli ja jalapenot viipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
  3. Laita hampurilaissämpylät grilliin lämpenemään. Sämpylöiden lämmetessä, paahda pekonit kuumalla paistoparilalle rapsakoiksi. Lisää parilalle tarvittaessa rasvaa ja paista pihvit nopeasti molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  4. Kokoa ainekset hampurilaiseksi.

Valmistus paistinpannulla

  1. Paista ensin pekonit. Siirrä ne lautaselle, jätä irronnut rasva pannuun. Lisää pannulle pihvit ja paista molemmin puolin ja mausta. Lämmitä sämpylänpuolikkaat paahtimessa tai uunissa. Kokoa hampurilaisiksi.
  2.  Jos teet vain yhden hampurilaisen, paista ensin pekonia, lisää hetken päästä pihvi ja anna samalla sämpylän puolikkaiden lämmetä pannulla. Kokoa.

Resepti: Valio