Toggle Nav

Resepti-Punainen lohikeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Punainen lohikeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON SIIKAFILE KASVATETTU NYPITTY 300-500G SUOMI
20,95 €
PAKASTE FINDUS SEITI 400G
5,49 €
PAKASTE FINDUS 400G ALASKANSEITI
3,99 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO RUOKAKERMA KOLME YRTTIÄ 2,5DL UHT LAKTOOSITON
2,49 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
PERUNA KELTAINEN PESTY 2KG SUOMI
2,39 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €
TOUCH OF TASTE KALAFONDI 180ML
3,49 €
MEIRA PAPRIKA JAUHETTU 24G PUSSI
0,65 €
MEIRA PAPRIKA JAUHETTU 34G TÖLKKI
1,75 €
URTEKRAM LUOMU MAKEA PAPRIKA 28G
2,49 €
MEIRA CURRY 25G SUOLATON PUSSI
0,75 €
URTEKRAM LUOMU CURRY KESKIVAHVA 25G
2,79 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,79 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Tämä iloisen värinen lohikeitto on täynnä tuoreita kasviksia ja makua. Mausteet ja punainen väri tuovat lohikeittoon uuden säväyksen.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 (175 g) iso sipuli
  • 3 (225 g) porkkanaa
  • 6 - 8 (600 g) perunaa
  • 200 g parsakaalia
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 12 dl vettä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 1 ½ tl paprikajauhetta
  • 1 tl currya
  • 1 ½ rkl tomaattipyreetä
  • 600 g kirjolohifileetä
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme yrttiä
  • ½ tl suolaa
  • ¾ dl hienonnettua tilliä

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori sipuli, porkkanat ja perunat. Hienonna sipuli ja kuutioi porkkanat, perunat ja parsakaalin varsiosa. Kuullota kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot, paprikajauhe, curry ja tomaattipyree. Keitä kypsäksi, n. 15 min. Lisää parsakaalin nuput vasta kypsymisen loppuvaiheessa.
  3. Poista fileestä ruodot ja nahka. Kuutioi. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma kattilaan. Keitä hiljalleen 2 – 3 min.
  4. Mausta suolalla ja hienonnetulla tillillä
VINKKI:
Korvaa halutessasi kirjolohi esim. pakasteseitillä tai muulla kalalla.

Resepti: Valio