Resepti-Punajuuri coleslaw
Varastossa
GTIN
Resepti-Punajuuri coleslaw
Coleslaw kaalisalaatti saa herkullisen, pirteän punaisen värinsä punajuuresta ja punakaalista.
6 annosta
VALMISTUSAINEET
- 250 g punajuuria
- 200 g punakaalia
- ½ punasipuli
- 1 punainen omena
- 2 dl majoneesia
- 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 150 g Apetina® Original pala 200 G
- oreganoa
VALMISTUSOHJE
- Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Laita ne siivilään ja purista niin paljon nestettä kuin mahdollista. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksim kuori ja hienonna sipuli.
- Leikkaa omena kuutioiksi. Sekoita kermaviili, majoneesi, pippuri ja suola sekä murenna puolet juustosta sekaan.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään, anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Murenna loput juustosta salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua ja viimeistele salaatti tuoreella oreganolla.