Toggle Nav

Resepti-Punajuuri coleslaw

Varastossa
GTIN
Resepti-Punajuuri coleslaw
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA APETINA PALA 200G
2,19 €
ARLA APETINA PALA 200G LAKTOOSITON
2,99 €
ARLA APETINA PALA 8% 200G
2,19 €
ARLA LEMPI KERMAVIILI 15% 200G LAKTOOSITON
0,89 €
PUNAJUURI PUSSI 1KG SUOMI
1,85 €
PUNAKAALI 1KPL 0.9-1KG
2,00 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MALDON PIPPURIMYLLY 50G
5,35 €
MEIRA OREGANO 5G PUSSI
0,65 €
MEIRA OREGANO 6G TÖLKKI MAUSTE
1,79 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Coleslaw kaalisalaatti saa herkullisen, pirteän punaisen värinsä punajuuresta ja punakaalista.

6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 250 g punajuuria
  • 200 g punakaalia
  • ½ punasipuli
  • 1 punainen omena
  • 2 dl majoneesia
  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • ½ tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 150 g Apetina® Original pala 200 G
  • oreganoa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Laita ne siivilään ja purista niin paljon nestettä kuin mahdollista. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksim kuori ja hienonna sipuli.
  2. Leikkaa omena kuutioiksi. Sekoita kermaviili, majoneesi, pippuri ja suola sekä murenna puolet juustosta sekaan.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään, anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Murenna loput juustosta salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua ja viimeistele salaatti tuoreella oreganolla.

Resepti: Arla