Toggle Nav

Resepti-Punajuurihummus-lohiwrapit

Varastossa
GTIN
Resepti-Punajuurihummus-lohiwrapit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
BABA HARISSA TULINEN CHILITAHNA 100G GLUTEENITON VEGAANI
4,89 €
BABA PUNAJUURI HUMMUS 225G
4,35 €
VALIO LUOMU TURKKILAINEN JOGURTTI 400G
1,85 €
VALIO TURKKILAINEN JOGURTTI 400G LAKTOOSITON
2,49 €
FILOS LUOMU FETAJUUSTO 150G
3,49 €
FILOS FETAJUUSTO 125G
2,39 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,35 €
OLD EL PASO TORTILLA 216G GLUTEENITON
2,99 €
OLD EL PASO TÄYSJYVÄVEHNÄ TORTILLA MEDIUM 8/326G
2,59 €
LUOMU SITRUUNA 330G PUSSI
2,69 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Baba Foods valmistaa käsityönä ja rakkaudella Lähi-idän herkkuja suomalaisten ruokapöytiin Helsingin Konalassa. Baba haluaa saada ihmiset nauttimaan hyvän ruoan lisäksi seurasta. Baban tuotteet ovat kaikki sellaisenaan käyttövalmiita, joten voit nostaa ne pöytään ja tarjota. Baban herkullisesta valikoimasta löydät 12 erilaista tuotetta, joista uusimpana sarjaan on ilmestynyt upean värinen punajuurihummus.


Valmista ihanat punajuurihummuksella täytetyt wrapit, joissa maistuu myös sopivan tulisesti harissa chilitahnalla maustettu lohi, sekä raikas sitruunainen fetakastike. Nämä ihastuttavat wrapit maistuvat myös illanistujaisissa ja välipalana. Pieniksi annospaloiksi leikattuina ne sopivat erilaisten juhlien pikkusuolaiseksi naposteluun.

8 annosta

Valmistusaineet

  • 8 pientä pehmeää tortillaa
  • 225 g Baba Punajuurihummus, gluteeniton, vegaaninen
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 iso punasipuli
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • rucolanversoja
  • 300-400 g lohifileetä
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
  • 250 g turkkilaista jogurttia tai smetanaa
  • 100 g fetajuustoa
  • ½ sitruunan mehu

Valmistusohje

  1. Levitä pienet pehmeät tortillat työlaudalle.
  2. Levitä pinnalle punajuurihummusta kauttaaltaan.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  4. Sekoita valkosipulin ja punasipulin joukkoon balsamiviinietikkaa. Anna maustua hetki. Ripottele annosten päälle rucolanversoja.
  5. Kuumenna paistinpannu ja laita lohifilee nahkapuoli ylöspäin kuumalle pannulle. Paista siten, että filee on kypsynyt puoliväliin ja käännä. Ripottele pinnalle hieman suolaa ja levitä pinnalle harissatahnaa. Paista kunnes kala on sopivan kypsää.
  6. Laita turkkilainen jogurtti tai smetana kulhoon ja murenna joukkoon fetajuusto. Purista joukkoon sitruunamehua. Sekoita ja tarkista maku.
  7. Ota kalasta paloja ja ripottele punajuurihummuksen päälle. Lisää myös marinoidut punasipulit ja lusikoi päälle fetakastiketta. Kääri rulliksi ja tarjoa.

Resepti: Baba Foods