Toggle Nav

Resepti-Ragu á la Joonas

Varastossa
GTIN
Resepti-Ragu á la Joonas
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HANNA G KOKKAA
29,90 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,19 €
REININ LIHA KOTIMAINEN KARITSAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
12,90 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,55 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,79 €
TOUCH OF TASTE HÄRÄNLIHAFONDI PUNAVIINILLÄ 180ML
3,49 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Reseptimaistianen Hanna G kokkaa kirjasta!

Valmistusaineet

  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 varsisellerinvartta
  • 2 porkkanaa
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl öljyä
  • 400 g 17% naudan jauhelihaa
  • 400 g karitsan jauhelihaa
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 dl punaviiniä
  • 2,5 dl vettä
  • 2 rkl naudanlihafondia
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli, varsiselleri ja porkkana pieneksi. Kuumenna pata keskilämmölle ja kaada pohjalle öljy ja voi. Lisää sipulit, valkosipulit, sellerinvarret ja porkkana ja kuullota noin 10 minuuttia. Siirrä veget lautaselle odottamaan.
  2. Ruskista lihat kahdessa erässä. Jos yrität paistaa kerralla liikaa lihaa, se ei ruskistu vaan alkaa keittyä. Siksi 400 grammaa suuremmat lihamäärät kannattaa aina jakaa eriin.
  3. Lisää paistettujen lihojen joukkoon pehmennetyt sipulit, tomaattipyre ja punaviini ja kiehauta. Lisää pataan kiehuvaan veteen sekoitettu naudanlihagondi, kerma sekä mausteet ja anna hautua kannen alla padassa ainakin tunti. Joonas jaksaa hauduttaa kaksi tuntia ja sen huomaa maussa.