Toggle Nav

Resepti-Rahkaohukaiset omenapaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Rahkaohukaiset omenapaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Rahkaohukaiset lämpimän, kanelilla maustetun omenapaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa ovat täydellinen jälkiruoka. Tämä jälkkäri ei ole supermakea, vaan ennen kaikkea raikas ja maukas.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt Atria Rahkaohukainen Omena-Kaneli 380g
  • 2 kpl omenaa
  • 2 rkl voita
  • 5 rkl sokeria
  • 0,5 tl kanelia
  • 2 dl puolukoita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl maitorahkaa

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Kuumenna voi kattilassa ja paista omenalohkoja muutama minuutti. Mausta 2 rkl sokerilla ja kanelilla.
  2. Soseuta puolukat (säästä muutama puolukka koristeeksi) ja mausta ne 3 rkl sokerilla.
  3. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, vispaa joukkoon rahka ja soseutetut puolukat.
  4. Lämmitä Rahkaohukaiset pannulla tai uunissa. Tarjoile omena-kanelipaistoksen ja puolukkavaahdon kanssa.

Resepti:Atria