Toggle Nav

Resepti-Raparperi-mansikka-kaurapaistos

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Raparperi-mansikka-kaurapaistos
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Anna kesäisen makuyhdistelmän vietellä! Raparperi ja mansikka sopivat kardemumman ja vaahterasiirapin kanssa yhteen täydellisesti. Herkun voi tehdä myös grillissä.

noin 4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 5 dl raparperia, pieneksi paloiteltuna
  • 1 dl mansikoita, pieneksi paloiteltuna
  • 3 rkl kookosöljyä, sulana
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl mantelijauhoja (tai kaurajauhoja)
  • 3 rkl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl kookosöljyä
  • 0,5 dl Fazer Aito Kaurajuomaa tai vettä
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1/2 tl kardemummaa
  • pieni hyppysellinen merisuolaa

Päälle:

  • 1 prk Fazer Yosa Greek Style Raparperi & Mansikka

VALMISTUSOHJE

  1. Annostele raparperi- ja mansikkapalat öljyttyyn uunivuokaan (tai foliolle tai foliovuokaan, mikäli valmistat annoksen grillissä) ja valuta palojen päälle tasaisesti kookosöljyä ja vaahterasiirappia.
  2. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, kookosöljy, vaahterasiirappi, kardemumma ja suola. Murustele seos raparperipalojen päälle. Suojaa vuoka foliolla ja paista 200 asteessa 20-30 minuuttia tai grillissä, kunnes raparperipalat tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmeiltä. Nauti hieman lämpimänä kauravälipalan kanssa.
  3. Huom! Lisää annokseen 2-3 rkl enemmän siirappia, mikäli haluat siitä makean jälkkärin aamupalan sijaan.

Resepti: Fazer