Resepti-Ricotta-vihersalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Ricotta-vihersalaatti
Tämän raikkaan salaatin salaisuutena ovat herkullinen ricottajuusto ja aromaattinen fenkoli.
VALMISTUSAINEET
- 150 g ricottajuustoa
- 2 ruukku rucolasalaattia
- 1 ruukku friseesalaattia
- 30 g pieniä pinaatin lehtiä
- 1 kpl fenkolia
- 200 g kirsikkatomaattia
- 1/2 tl suolaa (gourmet)
- 1/4 tl mustapippurirouhetta
VALMISTUSOHJE
- Leikkaa ricottajuustosta pieniä paloja.
- Huuhtele salaattiainekset ja paloittele fenkoli pieniksi paloiksi.
- Ryöppää pinaatit ja fenkoli kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä minuutin ajan.
- Nosta pinaatit ja fenkoli kylmään veteen jäähtymään.
- Sekoita kaikki salaattiainekset.
- Tarkista maku. Lisää makusi mukaan suolaa ja pippuria.
- Lisää salaatin päälle ricottapalat.