Toggle Nav

Resepti-Ricotta-vihersalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Ricotta-vihersalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
FENKOLI 0,2-0,4KG ULKOMAINEN
1,56 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
1,85 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
4,49 €
FRISEESALAATTI MAKEA PUSSI 100G SUOMI
1,65 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,69 €
PAKASTE APETIT KOTIMAISTA PINAATTIA 150G HIENONNETTUINA PALOINA
1,29 €
FOGLIA AROMAATTINEN VILLIRUCOLA 100G
1,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,89 €
MEIRA MYLLYSUOLA 100G MYLLY
4,79 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
FILOS ANARI RICOTTA JUUSTO 200G
2,69 €
URTEKRAM LUOMU HIMALAJANSUOLA 385G
9,79 €

Tämän raikkaan salaatin salaisuutena ovat herkullinen ricottajuusto ja aromaattinen fenkoli.

VALMISTUSAINEET

  • 150 g ricottajuustoa
  • 2 ruukku rucolasalaattia
  • 1 ruukku friseesalaattia
  • 30 g pieniä pinaatin lehtiä
  • 1 kpl fenkolia
  • 200 g kirsikkatomaattia
  • 1/2 tl suolaa (gourmet)
  • 1/4 tl mustapippurirouhetta

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa ricottajuustosta pieniä paloja.
  2. Huuhtele salaattiainekset ja paloittele fenkoli pieniksi paloiksi.
  3. Ryöppää pinaatit ja fenkoli kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä minuutin ajan.
  4. Nosta pinaatit ja fenkoli kylmään veteen jäähtymään.
  5. Sekoita kaikki salaattiainekset.
  6. Tarkista maku. Lisää makusi mukaan suolaa ja pippuria.
  7. Lisää salaatin päälle ricottapalat.

Resepti: Atria