Toggle Nav

Resepti-Rieskavoileipäkakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Rieskavoileipäkakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VAASAN LAPIN RIESKASET PERUNA 8KPL 260G
2,49 €
SALONEN KAURARIESKANEN 6KPL 270G
1,99 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
2,19 €
VALIO VIOLA TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
2,19 €
KURKKU 0,3-0,4KG SUOMI
0,45 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,69 €
NÄMPNÄS RUCOLARASIA 20G
2,79 €

Valmistusaineet

Täyte

  • 4 kpl rieskaa
  • 2 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
  • 150g Lapin Liha kylmäsavustettua pororouhetta
  • puolikas kurkku
  • puolikas paprika
  • ruohosipulia
  • rucolaa


Koristeluun

  • 1 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
  • Lapin Liha Ohuen ohutta kylmäsavustettua poronpaistia
  • kurkkua
  • herneenversoja
  • ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Pilko kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli. Sekoita kurkku, paprika, ruohosipuli, pororouhe ja tuorejuusto massaksi.
  2. Laita rieska alimmaiseksi lautaselle, levitä päälle pororouhetäytettä ja rucolaa. Nosta rieska päälle ja painele kevyesti. Toista kolme kertaa.
  3. Levitä päällimmäisen rieskan päälle koristeluun tarkoitettu tuorejuusto, ohut kerros riittää.
  4. Tee ohuen ohuesta kylmäsavustetusta poronpaistista ruusukkeita koristeeksi. Vuole kuorimaveitsellä kurkusta ohuita suikaleita ja tee niistä ruusukkeita kakun päälle. Asettele herneenversot kauniisti kakun päälle. 
  5. Lopuksi ripottele hieman ruohosipulia. Tarjoile!

Resepti: Polarica