Toggle Nav

Resepti-Rikkaat ritarit ja hillobuffa

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Rikkaat ritarit ja hillobuffa
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

VALMISTUSAINEET

  • 2,5 dl maitoa
  • 1 kpl kananmuna
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 kpl valmis pullapitko
  • voita paistamiseen

Viimeistelyyn:

  • 2 dl vispikermaa
  • 1,5-2 rkl sokeria
  • Lettuhillo vähemmän sokeria 320 g
  • Vadelmahillo vähemmän sokeria 320 g
  • Puolukkahillo vähemmän sokeria 320 g

VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita kulhossa maito, kananmuna, vaniljasokeri ja kaneli sekaisin keskenään.
  2. Siivuta pullapitko n. 1-1.5 cm paksuisiksi siivuiksi.
  3. Sulata nokare voita pannussa. Kasta 3-4 pullasiivua maito-kananmunaseoksessa ja nosta pannulle paistumaan. Paista pullat molemmin puolin kullanruskeiksi ja rapeiksi. Toista niin kauan kuin pullasiivuja riittää!
  4. Valmista kermavaahto. Vatkaa vispikermaa ja sokeria kulhossa, kunnes vaahto on jämäkkää.
  5. Asettele valmiit pullat vadille ja viimeistele kermavaahdolla sekä hilloilla. Nauti heti!

Reseptin on ideoinut Anni Hautala.

Resepti: Saarioinen