Resepti-Rönnin tuorepuuro
Varastossa
GTIN
Resepti-Rönnin tuorepuuro
Tuorepuuro on superaamiainen ja toimii yhtälailla välipalana. Anu Pensola tekee tuorepuuroa päivittäin ja usein evääksi työpaikalle. Aineksia löytyy aina kaapista, ja soveltaminen on helppoa omien makumieltymyksien mukaan.
Tuorepuuro (1- 2 annosta)
Valmistusaineet
- 1dll Alku- sadonkorjuupuurohiutaleita
- 0,5 dl Tavallisia kaurahiutaleita
- 1 rkl Chiansiemieniä, 1 rkl pellavansiemenrouhetta, (1 tl hampunsiemeniä, 1 rkl kookoslastuja)
- kourallinen Manteleita
- n. 1,5 dl Tuoremehua
- n. 0,5 dl Kookosmaitoa tai kauramaitoa
- 1 dl Pakastemarjoja
- Puolikas banaani viipaloituna
Valmistusohje
- Mittaa kuivat ainekset kulhoon. Kaada nestettä päälle sen verran, että hiutaleet peittyvät. Sekoita.
- Viipaloi päälle banaani ja lisää jäiset marjat. Anna turvota jääkaapissa yön yli. (tai pakkaa rasiaan ja ota mukaan työpaikalle. Herkku ehtii turvota sopivasti matkalla)
- Voit aina valita puuroon oman makusi mukaan siemeniä, pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä ja muokata reseptiä loputtomasti!