Toggle Nav

Resepti-Rönnin tuorepuuro

Varastossa
GTIN
Resepti-Rönnin tuorepuuro
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
MYLLÄRIN LUOMU KAURAHIUTALE 650G
2,09 €
VALIO APPELSIINITÄYSMEHU 1 L
3,09 €
VALIO HEDELMÄTARHA LUOMU APPELSIINITÄYSMEHU 1L
2,59 €
URTEKRAM LUOMU KOOKOSMAITO 400ML
4,19 €
SPICE UP! KOOKOSMAITO 400ML
2,69 €
BANAANI CHIQUITA 0,9-1,1KG PUSSI
2,30 €

Tuorepuuro on superaamiainen ja toimii yhtälailla välipalana. Anu Pensola tekee tuorepuuroa päivittäin ja usein evääksi työpaikalle. Aineksia löytyy aina kaapista, ja soveltaminen on helppoa omien makumieltymyksien mukaan.

Tuorepuuro (1- 2 annosta)

Valmistusaineet

  • 1dll Alku- sadonkorjuupuurohiutaleita
  • 0,5 dl Tavallisia kaurahiutaleita
  • 1 rkl Chiansiemieniä, 1 rkl pellavansiemenrouhetta, (1 tl hampunsiemeniä, 1 rkl kookoslastuja)
  • kourallinen Manteleita
  • n. 1,5 dl Tuoremehua
  • n. 0,5 dl Kookosmaitoa tai kauramaitoa
  • 1 dl Pakastemarjoja
  • Puolikas banaani viipaloituna

Valmistusohje

  1. Mittaa kuivat ainekset kulhoon. Kaada nestettä päälle sen verran, että hiutaleet peittyvät. Sekoita.
  2. Viipaloi päälle banaani ja lisää jäiset marjat. Anna turvota jääkaapissa yön yli. (tai pakkaa rasiaan ja ota mukaan työpaikalle. Herkku ehtii turvota sopivasti matkalla)
  3. Voit aina valita puuroon oman makusi mukaan siemeniä, pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä ja muokata reseptiä loputtomasti!