Toggle Nav

Resepti-Ruisnachot ja avokadosalsa

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Ruisnachot ja avokadosalsa
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Fazer Puikula Täysjyväruis -leivät paahtuvat uunissa rapeiksi ja saavat kylkeensä raikkaan avokadosalsan. Meksikosta vaikutteita saanut herkku maistuu myös perheen pienimmille ja sopii hyvin esimerkiksi elokuvaillan naposteltavaksi.

naposteluun neljälle

VALMISTUSAINEET

  • 4 Fazer Puikula Täysjyväruis -leipäpalaa tai Alkuperäinen Jälkiuunipalaa
  • ½ dl oliiviöljyä

Avokadosalsa:

  • 2 kypsää avokadoa
  • 125 g (puolikas paketti) kirsikkatomaatteja
  • tuoretta korianteria
  • puolikkaan limetin mehu

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa leivät neljään osaan. Pirskottele leipäpalojen päälle öljyä ja paahda 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  2. Pilko avokado kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. Silppua korianteri. Sekoita ainekset keskenään ja purista päälle limettimehua.
  3. Tarjoile salsa paahdettujen ja jäähtyneiden ruisnachojen kanssa.

Resepti: Fazer