Resepti-Rukiinen tuorepuuro näkkäristä
Varastossa
GTIN
Resepti-Rukiinen tuorepuuro näkkäristä
Kuohkea ja marjaisen maukas tuorepuuro tekeytyy yön aikana jääkaapissa ravitsevaksi aamupalaksi.
VALMISTUSAINEET
- 1 viipale Koulunäkki -näkkileipää
- 1 prk rasvatonta rahkaa
- 2 banaania
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl kookoshiutaleita
- 100 g pakastevadelmia
- ½ rkl sokeria
- kourallinen pähkinäsekoitusta
VALMISTUSOHJE
- Kaada rahka kulhoon. Murenna näkkileipä käsin rahkan joukkoon.
- Muussaa banaanit haarukalla ja lisää ne kulhoon kookoshiutaleiden ja hunajan kanssa.
- Sekoita hyvin ja laita puuro kelmulla peitettynä jääkaappiin vetäytymään yön yli.
- Makeuta halutessasi haarukalla muussatut vadelmat sokerilla ja laita jääkaappiin odottamaan.
- Nauti puuro vadelmien ja pähkinöiden kera.