Toggle Nav

Resepti-Runebergin trifle

Varastossa
GTIN
Resepti-Runebergin trifle
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO EILA VISPIKERMA 2DL UHT LAKTOOSITON
2,29 €
PAKASTE PAKKASMARJA 200G PUUTARHAVADELMA SUOMI
4,29 €
HERKKUMAA VADELMAHILLO 460G
2,59 €
KANTOLAN KAURAKEKSI 300G
2,49 €
KANTOLAN KAURAKEKSI 160G GLUTEENITON
4,59 €
URTEKRAM LUOMU MANTELI 100G
3,49 €
DANSUKKER TOMUSOKERI 500G
1,39 €

4-6 annosta

Valmistusaineet

  • 2 prk (4 dl) vispikermaa
  • 3 rkl tomusokeria
  • 2 dl vadelmahilloa
  • 1 pkt (n. 150 g) kaurakeksejä
  • 75 g paahdettuja manteleita rouhittuina
  • 100 g tuoreita vadelmia koristeluun

Valmistusohje

  1. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tomusokeri ja vadelmahillo.Murskaa keksit.
  2. Kokoa jälkiruoka isoon tarjoilumaljaan tai pieniin annosmaljoihin siten, että niihin tulee kerroksittain maustettua kermavaahtoa, keksimurskaa ja rouhittuja manteleita.
  3. Koristele vadelmilla ja tarjoile.