Toggle Nav

Resepti-Ruokaisa kinkku-pastasalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Ruokaisa kinkku-pastasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
RUMMO 500G PENNE RIGATE PASTA NO:66
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,49 €
EXPLORE CUISINE LUOMU PUNAINEN LINSSI PENNE 250G VEGAANI GLUTEENITON
Tarjoushinta 3,69 € Normaali hinta 4,19 €
LUOMU PUNASIPULI 500G
2,09 €
HK AMERIKANPEKONI 170G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,29 €
HK YLIKYPSÄ SAUNAPALVIKINKKU 300G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 4,19 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
2,75 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 5,95 €
CANTALOUPEMELONI 0,8-1,2KG
3,90 €
NÄMPNÄS PERSILJARASIA 20G
Tarjoushinta 1,89 € Normaali hinta 2,39 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULIRASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,69 €
VALIO KERMAVIILI 200G
Tarjoushinta 0,69 € Normaali hinta 0,89 €
HELLMANNS REAL MAJONEESI 400G
3,99 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,55 €
RAJAMÄEN VALKOVIINIETIKKA 0,4L
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
TURUN SINAPPIA 275G MIETO
1,95 €

Pastasalaatti on helppo valmistaa ja siinä voi hyvin hyödyntää edellisen päivän aterioilta jääneitä aineksia. Salaatin valmistaminen käy käden käänteessä, mutta sen on hyvä antaa maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 400 g pastaa esim. penne
  • 1 kpl punasipulia kuutioituna
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original suikaleina
  • 0.5 pkt HK Ylikypsä saunapalvikinkku
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
  • 0.5 kpl cantaloupe-melonia kuutioituna
  • 1 dl maustekurkkua kuutioina
  • 0.5 dl persiljaa leikattuna
  • 0.5 dl ruohosipulia leikattuna

Kastike

  1. 200 g kermaviiliä
  2. 50 g majoneesia
  3. 0.5 dl maustekurkkujen lientä
  4. 1 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  5. 2 rkl valkoviinietikkaa
  6. 1 rkl sinappia
  7. 1 tl suolaa
  8. 1 tl paprikajauhetta
  9. 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  2. Keitä pasta lähes kypsäksi, vähentäen pakkauksen ohjeen keittoajasta 1 minuutti.
  3. Ruskista sillä aikaa pekonisuikaleet paistinpannulla ja anna suikaleiden jäähtyä talouspaperin päällä. 
  4. Suikaloi palvikinkku, paloittele meloni ja puolita kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki ainekset kastikkeen joukkoon ja anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Resepti: HK