Toggle Nav

Resepti-Ruotsalaiset lihapullat uunissa

Varastossa
GTIN
Resepti-Ruotsalaiset lihapullat uunissa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 10% 400G
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 5,89 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
3,19 €
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
REININ LIHA NAUDAN JAUHELIHA 450-550 SUOMI
9,69 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,55 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,45 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 6 KPL 348G
1,39 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,95 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
MYLLYN PARAS KORPPUJAUHO 300G
1,09 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €

Ruotsalaiset lihapullat ovat erityisen meheviä niissä käytetyn kuohukerman ansiosta. Lihapullissa maistuu sekoitus eri pippureita. Ohjeen määrillä pippurisuus on säädetty koko perheelle sopivaksi. Mikäli olet voimakkaan pippurin ystävä voi määriä hiukan lisätä.

32 isoa lihapullaa

VALMISTUSAINEET

  • 2 dl Valio kuohukermaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 iso sipuli
  • 800 g naudan jauhelihaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ¼ tl maustepippuria
  • ¼ tl valkopippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään.
  2. Hienonna sipuli, paista se Oivariini rasvassa pannulla pehmeäksi.
  3. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita lihapullataikina tasaiseksi.
  4. Muotoile taikinasta isoja lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
  5. Paista lihapullat kahdella uunipellillä leivinpaperilla uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Resepti: Valio