Toggle Nav

Resepti-Sadonkorjuupasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Sadonkorjuupasta
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Sadonkorjuupasta on syysversio klassisesta Pasta Carbonarasta.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 2 dl maissinjyviä

Satokauden kasviksia esim.

  • 2 porkkanaa 
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g pekonia
  • 300 g pastaa esim. tagliatelle
  • 4 dl Arla Lempi Crème fraîchea 34%
  • mustapippuria
  • timjamia
  • sitruunamehua
  • 100 g raastettua Castello Daringly Different Monastery -juustoa
  • rucolaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä, jos käytät tuoretta maissia. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ja kesäkurpitsat puolikuun muotoiseksi. Pieni parsakaalit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  2. Ruskista paloiteltu pekoni rapeaksi paistinpannulla valkosipulin kanssa. 
  3. Keitä pasta ja lisää kasvikset, kun noin 3 min. keittoaikaa on jäljellä.
  4.  Kaada keitinvesi pois ja lisää Lempi Crème fraîche. Lisää pinnalle pekonit ja koristele rucolalla.
  5. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Resepti: Arla