Toggle Nav

Resepti-Sadonkorjuupasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Sadonkorjuupasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KESÄKURPITSA 0,3-0,4KG
2,05 €
PORKKANA PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €
CHEF WOTKIN´S AAMIAISPEKONI N.200G
3,38 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,65 €
CASTELLO 500G DARINGLY DIFFERENT MONASTERY CHEESE
4,99 €
EXPLORE CUISINE LUOMU EDAMAME-MUNGPAPU FETTUCCINE PAPUPASTA 200G VEGAANI GLUTEENITON
4,19 €

Sadonkorjuupasta on syysversio klassisesta Pasta Carbonarasta.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 2 dl maissinjyviä

Satokauden kasviksia esim.

  • 2 porkkanaa 
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g pekonia
  • 300 g pastaa esim. tagliatelle
  • 4 dl Arla Lempi Crème fraîchea 34%
  • mustapippuria
  • timjamia
  • sitruunamehua
  • 100 g raastettua Castello Daringly Different Monastery -juustoa
  • rucolaa

Valmistusohje

  1. Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä, jos käytät tuoretta maissia. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ja kesäkurpitsat puolikuun muotoiseksi. Pieni parsakaalit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  2. Ruskista paloiteltu pekoni rapeaksi paistinpannulla valkosipulin kanssa. 
  3. Keitä pasta ja lisää kasvikset, kun noin 3 min. keittoaikaa on jäljellä.
  4.  Kaada keitinvesi pois ja lisää Lempi Crème fraîche. Lisää pinnalle pekonit ja koristele rucolalla.
  5. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Resepti: Arla