Toggle Nav

Resepti-Salamipannukakku

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Salamipannukakku
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tämä maukas pannukakku sopii pikkusuolaiseksi tai salaatin kanssa tarjoiltuna lounaaksi tai iltapalaksi.

Valmistusaineet

TAIKINA

  • 4 kananmunaa
  • 8 dl Valio kevytmaitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

PANNULLE

  • 100 g kevytsalamia
  • 150 g (3 dl) Valio Polar® juustoa

Valmistusohje

  1. Valmista taikina sekoittamalla munien rakenne rikki kulhossa. Vatkaa joukkoon loput aineet. Anna taikinan turvota muiden valmistelujen ajan
  2. Levitä suikaloitu salami ja juustoraaste uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada taikina varoen uunipannulle.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoa raikkaan, esim. puolukkaisen salaatin kanssa.

Resepti: Valio