Toggle Nav

Resepti-Salmiakki-mutakakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Salmiakki-mutakakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA MEIJERIVOI NORMAALISUOLAINEN 500G VÄHÄLAKTOOSINEN
2,99 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
TYRKISK PEBER 150G ORIGINAL SALMIAKKI
1,85 €
VAN HOUTEN KAAKAOJAUHE 125G
2,69 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Salmiakki-mutakakku on herkullinen mutakakku kaikille salmiakin ystäville. Tarjoile salmiakki-mutakakku makean kermavaahdon kanssa!

Reseptistä valmistuu 12 palaa

Valmistusaineet

  • 150 g Arla Meijerivoita
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaakaota
  • ( 2 maustemitallista suolaa )
  • 10 kpl turkinpippurikarkkia

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 175°C. Voitele ja jauhota irtopohja kakkuvuoka noin 24 cm Ø.
  2. Sulata voi. Sekoita munat ja sokeri. Mittaa kuiva-ainekset ja lisää ne taikinaan voisulan kanssa.
  3. Hienonna turkinpippurit morttelissa ja lisää taikinaan. Kaada taikina voideltuun vuokaa, paista uunin keskitasossa noin 17-20 min. kunnes kakun pinta on kova, mutta sisus vielä löysähkö.
  4. Anna kakun jäähtyä. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Resepti: Arla