Toggle Nav

Resepti - Savupekonihampurilainen

Varastossa
GTIN
Resepti - Savupekonihampurilainen
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK AMERIKANPEKONI 170G GLUTEENITON
2,89 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
5,38 €
HEINZ KETSUPPI 1KG
4,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 2,59 €

Kotiväki ja vieraat kiittää, kun nostat tämän hampurilaisen tarjolle. Tässä ei turhia kikkailla, vaan annetaan pekonin maistua rehdin hampurilaisen välissä. Helppoa ja herkullista!

Valmistusaineet

  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 4 viipaletta amerikanpekonia
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä savupekoni
  • 100 g sipulia hienonnettuna
  • 2 tomaattia viipaleina
  • 1 suolakurkku viipaleina
  • 4 rkl ketsuppia

Valmistusohjeet

  1. Mausta jauheliha valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Paista pekonit pannulla, nosta ne sivuun.
  3. Muotoile jauhelihasta 4 isoa pihviä (huom. pihvit vetäytyvät pienemmiksi paistettaessa). Paista pihvit molemmin puolin pekonien rasvassa pannussa.
  4. Lämmitä sämpylät uunissa. Lämmitä myös sulatejuusto.
  5. Kokoa hampurilaiset. Levitä sämpyläpohjille sulatejuustoa ja sipulit. Kokoa päälle pihvit, suolakurkku- ja tomaattiviipaleet sekä puolitetut pekoniviipaleet.
  6. Valuta lopuksi täytteiden päälle loppu sulatejuusto. Levitä kansipaloihin ketsuppi ja aseta päällimmäisiksi.
  7. Tarjoa heti sellaisenaan tai ranskalaisten kanssa.

Resepti: Valio