Toggle Nav

Resepti-Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä

Varastossa
GTIN
Resepti-Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO RUOKAKERMA 3 JUUSTOA 2,5DL UHT LAKTOOSITON
2,19 €

Tuore kotimainen siika ja kesän parhaat kasvikset kypsyvät grillinyytissä herkkuateriaksi.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2 - 3 (n. 600 g) siikafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 2 kesäsipulia
  • pala (300 g) kesäkurpitsaa
  • 1 rasia (100 g) sokeriherneitä
  • 1 - 2 punaista chiliä
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa tai korianteria

VALMISTUSOHJE

  1. Poista halutessasi fileistä kylkiruodot ruotopihdeillä nyppimällä. Paloittele siikafileet annospaloiksi (100 - 150 g). Ripottele niiden päälle suola.
  2. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 neliön-muotoista palaa. Aseta leivinpaperipalat alumiinifolioiden päälle.
  3. Jaa kalapalat paperien päälle.
  4. Hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi ja leikkaa sokeriherneet kolmeen osaan. Viipaloi chili.
  5. Lisää kasvikset ja chili kalapalojen päälle. Nosta folion reunoja ylöspäin ja kaada ruokakerma nyytteihin. Sulje nyytit.
  6. Paista grillissä, avotulella tai hiilloksessa, kunnes kypsiä.
  7. Voit myös valmistaa nyytit uunissa 225 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsiä.
  8. Avaa nyytit ja ripota hienonnettu korianteri annosten päälle.

Resepti: Valio