Toggle Nav

Resepti-Sitrus-fenkolisalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitrus-fenkolisalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
3,14 €
APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
1,86 €
FOGLIA PÄHKINÄINEN VUONANKAALI 100G
1,89 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
MAGGI KASVISLIEMIKUUTIO 16KPL 168G
2,09 €
KNORR LUOMU KASVISLIEMIKUUTIO 12KPL 120G
1,99 €
MAGGI KASVISLIEMI BY PULJONKI 500ML
3,39 €
MEIRA CURRY 25G SUOLATON PUSSI
0,75 €
MEIRA CURRY 37G SUOLATON MAUSTE TÖLKKI
1,75 €
MALDON PIPPURIMYLLY 50G
5,35 €
MEIRA MYLLYSUOLA 100G MYLLY
4,59 €
BORGES EXTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY 500ML
5,99 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
4,49 €

Raikas fenkoli-sitrussalaatti sopii tarjottavaksi alkuruokana tai raikkaana lisukkeena kala-aterialla. Tämä currylla maustettu hedelmäinen salaatti vie kielen mennessään!

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 kpl appelsiini
  • 1 kpl veriappelsiini
  • 1 kpl verigreippi
  • 12 kpl minifenkolia tai 4 kpl normikokoista paloiteltuina
  • 0,5 l kasvislientä
  • 1 tl currya
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • 1 dl vuonankaalia
  • sormisuolaa ja mustapippuria myllystä
  • oliiviöljyä

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori ja leikkaa ”fileet” appelsiineista ja greipeistä irti. Purista jäljelle jääneistä appelsiinin- ja greipinrangoista mehut kattilaan. Lisää joukkoon kasvisliemi, curry, suola ja sokeri. Kiehauta liemi.
  2. Lisää kattilaan fenkolit ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes ovat puolikypsiä. Nosta liemestä pois ja penslaa oliiviöljyllä. Paahda parilapannulla reilusti väriä ja makua fenkoleihin.
  3. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
  4. Kokoa annos asettelemalla kaikki tuotteet lautaselle ja koristele paahdetuilla pinjansiemenillä sekä vuonankaalilla. Voit viimeistellä salaatin suolalla ja mustapippurilla.

Resepti: Satotukku