Resepti-Sitrusposset
Varastossa
GTIN
Resepti-Sitrusposset
Nämä sitrusposset kruunaavat kaikki kevään juhlat! Sitrusposset valmistuvat helposti ja sulattavat kaikkien raikkaidenmakujenystävien sydämet.
Valmistusaineet
- 2 dl Arla kuohukermaa
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl itse puristettua sitrushedelmien mehua, kuten 2/3 sitruunamehua ja 1/3 mandariinimehua
- päälle kermavaahtoa ja sitruunankuoriraastetta
Valmistusohje
- Purista mehu sitrushedelmistä, ja siivilöi mehusta hedelmäliha pois.
- Laita kerma pieneen kattilaan ja kuumenemaan hellalle. Lisää sokeri ja sekoita koko ajan kunnes sokeri on täysin sulanut ja kerma poreilee.
- Nosta kattila pois liedeltä ja kaada sitrushedelmien mehu joukkoon. Sekoita ja kaada seos kahteen annoslasiin.
- Laita lasit jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään viitisen tuntia tai vaikka yön yli.
- Lisää annoksien päälle kermavaahtonokareet ja sitruunankuoriraastetta ennen tarjoilua