Toggle Nav

Resepti-Sitruuna-aprikoosikakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruuna-aprikoosikakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO MAUSTETTU RAHKA SITRUUNA 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,25 €
VALIO APPELSIINITÄYSMEHU 1 L
2,19 €
VALIO HEDELMÄTARHA LUOMU APPELSIINITÄYSMEHU 1L
2,19 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,69 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
1,79 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
DEL MONTE APRIKOOSINPUOLIKKAITA SOKERILIEMESSÄ 420/240G
2,29 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,89 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,69 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,15 €

Raikkaan makuinen ja iloisen keväinen sitruuna-aprikoosikakku sopii vaikkapa pääsiäisherkutteluun.

12 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 125 g Valio voita
  • 1 ¾ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
  • 5 ½ dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta

VALMISTUSOHJE

  1. Sulata voi.
  2. Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen pala teflon-irtopohjavuokaan (Ø 25 - 26 cm). Voitele vuoan reunat.
  3. Sekoita jäähtyneeseen voisulaan sokeri ja muna. Lisää mehu ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Kaada taikina vuokaan. Levitä päälle sitruunarahka, keskelle ohuemmin kuin reunoille. Asettele päälle aprikoosit.
  4. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50-55 min. Tarjoa kakku jäähtyneenä.

Resepti: Valio