Resepti-Sitruuna-aprikoosikakku
Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruuna-aprikoosikakku
Raikkaan makuinen ja iloisen keväinen sitruuna-aprikoosikakku sopii vaikkapa pääsiäisherkutteluun.
12 annosta
VALMISTUSAINEET
- 125 g Valio voita
- 1 ¾ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2 ½ dl Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
- 5 ½ dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
VALMISTUSOHJE
- Sulata voi.
- Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen pala teflon-irtopohjavuokaan (Ø 25 - 26 cm). Voitele vuoan reunat.
- Sekoita jäähtyneeseen voisulaan sokeri ja muna. Lisää mehu ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Kaada taikina vuokaan. Levitä päälle sitruunarahka, keskelle ohuemmin kuin reunoille. Asettele päälle aprikoosit.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50-55 min. Tarjoa kakku jäähtyneenä.