Toggle Nav

Resepti-Sitruuna-timjamibroileria

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruuna-timjamibroileria
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,99 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
NÄMPNÄS TIMJAMI RASIA 20G
2,79 €
MEIRA LAAKERINLEHTI 4G PUSSI
1,15 €
ROYAL KAPRIS 105/65G
2,49 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO SMETANA 120G LAKTOOSITON
2,19 €
BONG KANALIEMIKUUTIOT 12-PACK 120G
2,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
URTEKRAM LUOMU BASMATIRIISI 500G
4,19 €
URTEKRAM LUOMU COUSCOUS 500G
2,89 €
GOGREEN 400G TÄYSJYVÄ COUSCOUS
2,09 €

Uunissa haudutettu broileri on maukasta ja mehukasta. Tällä ohjeella ihastutat kotiväen ja vieraat.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 4 (n. 1,2 kg)broilerin rintaleikettä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 sitruunan kuori ja - mehu
  • 5 dl kanalientä
  • 1 prk (120 g)Valio Eila® smetanaa
  • 4 vartta timjamia
  • 1 - 2 laakerinlehteä
  • 2 rkl kapriksia

Valmistusohje

  1. Mausta broilerin rintaleikkeet suolalla ja pippurilla. Anna maustua ja lämmetä pöydällä n. 30 min. Pyörittele leikkeet vehnäjauhoissa.
  2. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi Oivariini rasvassa. Nosta uunivuokaan.
  3. Kuullota sipulit pannulla. Lisää lastuiksi leikattu, pestyn sitruunan kuori, sitruunamehu ja loput ainekset pannulle. Kiehauta. Kaada seos vuokaan.
  4. Hauduta uunissa 175 asteessa 40 min.
  5. Tarjoa riisin tai couscousin kera.

Resepti: Valio