Toggle Nav

Resepti-Sitruunainen katkarapupasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruunainen katkarapupasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA LEMPI FRAICHE KERMA 15% 2DL LAKTOOSITON
1,59 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU JÄTTIKATKARAVUNPYRSTÖ KEITETTY 500G
13,39 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,69 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
4,49 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,19 €
RUMMO 500G SPAGHETTI NO:3
2,49 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Taatusti herkullinen bravuuriannos, sitruunainen katkarapupasta, jokaiselle pastanystävälle. Raikkautta tähän pastareseptiin tuo sitruuna ja hapatettu kerma.

Valmistusaineet

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g spagettia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g kuorittuja jättikatkaravunpyrstöä
  • 1 prk (2 dl ) Arla Lempi Fraîche -kerma
  • 1 kananmuna
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g parmesan-juustoa
  • ½ dl ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Paista sulaneet katkaravut pannulla oliiviöljyssä kauniin värisiksi. Lisää lopuksi joukkoon valkosipulit.
  3. Kypsennä spagetti suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
  4. Sekoita kulhossa kerma, muna, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.
  5. Raasta parmesaani.
  6. Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada takaisin kattilaan liedelle miedolle lämmölle.
  7. Sekoita pastan joukkoon katkaravut ja kermaseos.
  8. Lisää lopuksi parmesaani ja sekoita kunnes juusto on sulanut pastan joukkoon. Ripottele päälle ruohosipulit ja tarjoa heti.

Resepti: Arla