Toggle Nav

Resepti-Sitruunalohi uunissa

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruunalohi uunissa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
KIKKOMAN PONZU SITRUS-SOIJAKASTIKE 250ML
4,99 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G
1,75 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
KALAONNI KIRJOLOHIFILEE C-LEIKATTU VAC 0,6-1,0KG
Tarjoushinta 9,95 € Normaali hinta 17,90 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 3,69 € Normaali hinta 5,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €

Valmistusaine

  • 600 g lohifileetä
  • 1 dl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1 tl hunajaa
  • 2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl hienoksi silputtua valkosipulia
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

  1. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Kaada marinadi lohifileelle ja anna vetäytyä jääkaapissa n. 30 minuuttia. 
  2. Paista lohifileetä 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Sivele lohelle marinadia paiston aikana useampaan kertaan. 
  3. Koristele tuoreilla yrteillä, sitruunan- tai limetinsiivuilla ja halutessasi tuoreella chilillä. Tarjoa lohifilee perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Resepti: Kikkoman