Toggle Nav

Resepti-Sitruunamarinoidut broilerirullat

Varastossa
GTIN
Resepti-Sitruunamarinoidut broilerirullat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN MINUUTTIPIHVI MAUSTAMATON 690G
12,59 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,29 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,89 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 3,39 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

 8 annosta

Valmistusaineet

Broilerirullat

  • 8 kpl broilerin ohutleikkeitä
  • 16 kpl hammastikkuja tai lyhyitä varrastikkuja
  • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
  • 3 dl vettä
  • 0.5 dl sitruunamehua
  • 1 nippu tuoretta timjamia
  • 1 nippu tuoretta oreganoa

Kastike

  • 1 kpl kananmunan keltuaisia
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 rkl keitinlientä
  • 1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
  • suolaa ja pippuria maustamiseen
  • koristeeksi tuoreita yrttejä tai syötäviä kukkia sekä ohueksi suikaloituja punasipulirenkaita

Valmistusohje

Broilerirullat:

  1. Rullaa broilerinlihat, kiinnitä kahdella hammastikulla ja lado tiiviisti kattilaan.
  2. Kaada kattilaan vesi, fondi, sitruuna, yrtit, sekä suolaa ja mustapippuria. Vettä tulee olla sen verran, että liha juuri peittyy.
  3. Kuumenna ja hauduta 20 minuuttia, anna rullien jäähtyä kattilassa liemessään.

Kastike:

  1. Vispaa pienessä kulhossa keltuaiset, fonditiiviste ja sinappi yhteen.
  2. Lisää öljy tipoittain joukkon samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää lopuksi lihan keitinlientä, jotta saat halutun rakenteen kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Anna broilerirullien valua, paloittele tikkujen välistä ja laita vadille.
  4. Pirskottele kastiketta päälle ja koristele yrteillä ja punasipulilla.

Resepti: Touch of Taste