Toggle Nav

Resepti-Slaavilainen kanapata

Varastossa
GTIN
Resepti-Slaavilainen kanapata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEEPIHVI HUNAJAMARINOITU 1KG
9,79 €
KARINIEMEN KANANPOJAN SISÄFILEEPIHVI HUNAJAMARINOITU 500G
7,19 €
VALIO AURA 170G LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO SMETANA 120G LAKTOOSITON
2,19 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,19 €
PAPRIKA KELTAINEN 0,15-0,25KG
1,05 €
PURJOSIPULI 0,3-0,4KG
1,29 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €

Klassinen retroruoka vailla vertaa, tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa se villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Viimeistele maku valkosipulilla, mustapippurilla ja AURA murulla ja nauti!

6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 600 g marinoituja broilerin fileitä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 prk (120 g) Valio smetanaa
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 - 2 valkosipulin kynttä
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 iso keltainen paprika
  • pala (150 g) purjoa
  • 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
  • mustapippuria myllystä

VALMISTUSOHJE

  1. Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min.
  3. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo.
  4. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.
  5. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Resepti: Valio