Toggle Nav

Resepti-Soseutettu kalakeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Soseutettu kalakeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
13,70 €
E. ERIKSSON SIIKAFILE KASVATETTU NYPITTY 300-500G SUOMI
20,95 €
PAKASTE FINDUS 400G ALASKANSEITI
3,99 €
VALIO VIOLA TUOREJUUSTO VALKOSIPULI 200G LAKTOOSITON
2,19 €
PURJOSIPULI 0,3-0,4KG
1,29 €
MUKULASELLERI 0,9-1,1KG
1,60 €
PERUNA 2KG VIHREÄ PUSSI SUOMI KIINTEÄMALTOINEN
2,39 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
0,85 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €
SITRUUNA 0,15-0,25KG
0,85 €
LUOMU SITRUUNA 330G PUSSI
2,55 €
MUTTI TOMAATTIMURSKA 400G
1,19 €
TOUCH OF TASTE KALAFONDI 180ML
3,49 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 ½ l kalalientä kuutioista tai fondista
  • 1 (150 g) purjo
  • 1 (100 g) sipuli
  • pala (100 g) juuriselleriä
  • 6 - 8 (n. 500 g) perunaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl sokeria
  • n. 1 tl suolaa
  • n. 500 g ruodotonta kalafileetä esim. madetta, lohta tai muuta kalaa
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
  • tilliä hienonnettuna

VALMISTUSOHJE

  1. Laita tomaattimurska ja kalaliemi kattilaan ja kuumenna.
  2. Lisää kiehuvaan liemeen paloitellut kasvikset ja mausteet. Anna kiehua kypsäksi.
  3. Lisää kuutioiksi leikattu ruodoton kala ja anna hautua kunnes kala on kypsää.
  4. Soseuta keitto. Lisää Viola ja tilli. Sekoita tasaiseksi
  5. Voit tarjota keiton kanssa Valio crème fraîchea.

Vinkki: Keitosta saat juhlavan, kun lisäät joukkoon 2 dl valkoviiniä ja pienen pussin sahramia.

Resepti: Valio