Toggle Nav

Resepti-Suklaamousse

Varastossa
GTIN
Resepti-Suklaamousse-1
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KASLINK AITO KAURAVISPI 26% UHT 2,5DL
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,45 €
FAZER TUMMA SUKLAA 200G
2,39 €
FAZER TALOUSSUKLAA 200G TUMMA SUKLAA
2,39 €
APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
1,93 €
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
3,39 €
ADUKI HASSELPÄHKINÄ LUOMU 100G
Tarjoushinta 2,95 € Normaali hinta 3,69 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Valmistusaineet

  • 250 ml Aito Kauravispiä
  • 100 g Tummaa suklaata (70% kaakaota)
  • ½ vaniljatanko
  • 1 g suolaa

Koristeluun

  • ½ appelsiinin kuori
  • 30 g kokonaisia hasselpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata mikrossa mikron kestävässä kulhossa. Suklaa palaa helposti, joten sulata suklaata 30 sekuntia kerrallaan. Anna suklaan jäähtyä hieman, noin 5 minuuttia.
  2. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Irrota vaniljansiemenet veitsenkärjellä ja laita samaan kulhoon Aito Kauravispin kanssa. Vaahdota Aito Kauravispi kevyeksi vaahdoksi. Lisää suklaa vaahtoon varovasti kääntäen.
  3. Koristele suklaamousse esimerkiksi appelsiininkuorella ja paahdetuilla hasselpähkinöillä.
  4. Näin paahdat pähkinät:
  5. Laita pähkinät kuivalle paistinpannulle (ei voita, eikä öljyä) ja paahda pähkinöitä miedolla lämmöllä, kunnes pähkinät saavat väriä. Pähkinät palavat helposti, joten vahdi pähkinöitä koko ajan.

Resepti: Kaslink