Resepti-Suklaavanukas
Varastossa
GTIN
Resepti-Suklaavanukas
Suklaavanukkaan teko ei ole ollenkaan vaikeaa ja se on aivan uskomattoman hyvää. Tarjoile kevyesti vatkatun kerman kanssa.
Valmistusaineet
- 2 liivatelehteä
- 5 dl Arla Vanhanajan luomutäysmaitoa
- Vanhanajan täysmaitoa Suomesta
- ½ dl maissitärkkelystä
- ½ dl raakasokeria
- 2 rkl kaakaota
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g maitosuklaata
- 2 dl Arla kuohukermaa
Valmistusohje
- Anna liivatelehtien olla kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kaada maito kattilaan ja vatkaa joukkoon maissitärkkelys, sokeri, kaakao ja vaniljasokeri.
- Lämmitä ja anna kiehua hiljalleen, kunnes se paksunee hieman. Sekoita joukkoon liivatelehdet ja varmista että ne sulavat maitoseokseen kokonaan.
- Riko suklaa paloiksi ja sekoita lämpimään maitoseokseen, kunnes suklaa on sulanut. Kaada tarjoiluastioihin.
- Anna seistä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
- Vatkaa kerma kevyesti ja tarjoile.